CONTACT

TTL Nederland B.V.
Postbus 757
7550 AT HENGELO (O)
Tel: 074-291 3145     (7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar)
Fax: 074-250 4250
Algemene informatie: info@ttl.nl
Account manager: mark@ttl.nl


Bezoekadres
Hazenweg 70
7556 BM HENGELO (O)STUUR ONS EEN BERICHT
TTL Nederland streeft naar een maatoplossing voor alle mobiliteitsbehoeften.

TTL Nederland is sinds 1985 aktief op de leasemarkt. TTL Nederland onderscheidt zich als dienstverlener in deze branche vanwege zijn persoonlijke omgang met zijn klanten want de klant is nog steeds koning bij ons.
Wij vertalen uw wensen naar een concreet aanbod. Daarbij koppelen wij onze kennis en ervaring aan uw specifieke eisen. En wij zoeken constant naar een verbetering van dienstverlening.
Om die reden zijn wij ook 7 dagen per week 24uur per dag voor u bereikbaar!

Merkonafhankelijkheid staat hoog in ons vaandel. Wij onderhouden met dealers van alle merken goede contacten, zodat u zeker bent van optimale service. Daardoor heeft u bij ons een ongeėvenaarde keus.

Flexibiliteit is een tweede natuur bij TTL Nederland. Of u nu een financial lease, volledig operationeel lease wilt, uitsluitend financiering van uw bedrijfswagenpark wilt regelen, of alleen uw bedrijfswagens wilt verzekeren. Zowel de MKBer als de groter ondernemingen, u kunt bij ons terecht, want wij maken ieder pakket precies op maat.

Door de kennis die wij in de loop der jaren hebben opgebouwd, kunnen wij u een concurrerende prijs en een hoge kwaliteit aanbieden op elk terrein van dienstverlening. Bovendien heeft TTL Nederland al veel ervaring opgedaan met modulaire vormen van leasing. Daardoor kunnen wij makkelijk inspelen op uw specifieke wensen.